top of page
Anchor 1
Kontakt forma:

Zahvaljujemo na upitu!

GDPR:

Tvrtka Debrako d.o.o. brine o privatnosti svojih klijenata. U skladu s tim, svi podaci koje prikupljamo koriste se u svrhu direktne komunikacije koju ste Vi zatražili. Pri tome uvijek vodimo računa osigurati da su Vaši podaci zaštićeni i da se koriste samo gdje je to nužno kako bismo Vam pružili uslugu ili proizvod ili poštivali zakonski propis. Mi pratimo put kojim se Vaši podaci kreću, s ciljem da osiguramo da su Vaši podaci sigurni, osigurani i usklađeni s relevantnim zakonima o zaštiti podataka.

Prikupljamo osobne podataka koje nam Vi izravno dajete.

Vaše podatke ne dijelimo sa trećom stranom.

Imate pravo zatražiti pojedinosti o podacima koje prikupljamo o Vama te zahtijevati da ispravimo netočne podatke, poslati nam pritužbu na ograničenje obrade ili istu zatražiti, zatražiti pristup podacima, zatražiti brisanje.

Ukoliko želite predati zahtjev za pristup svojim podacima, obratite nam se na e-mail adresu: debrako@net.amis.hr

Vaše osobne podatke nećemo čuvati duže nego što je potrebno u svrhu za koju su prikupljeni. To znači da će se podaci o Vama uništiti ili izbrisati iz naših sustava kada nam više ne budu potrebni. Podatke o Vama zadržavamo samo onoliko dugo koliko je neophodno u svrhu radi koje se obrađuju ili su prikupljeni, ili dulje ako je to potrebno na temelju bilo kojeg ugovora, propisano mjerodavnim pravom ili u statističke svrhe, uz primjenu odgovarajućih zaštitnih mjera i Vaše dopuštenje.

bottom of page